Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOLNSKUGGA




orolig är du
i ensamflytande båt

varför
hatar du solen
svek den dina drömmar

molnskuggan återför
din svettiga panna till nuet
kvällsmat ropar mamma
i sin blommiga sommarkjol

Bosse augusti 2015.




Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 265 gånger
Publicerad 2015-08-15 03:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten