Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRUSGÅNG

misskänd
du går genom livet
sliten är skon på din fot

oförstådd är ditt armod
glädjelös din väg i livet,
fot för fot går dina steg
på en ogrusad väg

armodets barn har ingen sett
gå i de nya byarnas hägn
där är skuggorna många
och den fattiges rikedom
är andens själsliga torka.

© Bosse 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 283 gånger
Publicerad 2015-08-15 08:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten