Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bottenlös

jag hade glömt
mitt hjärta
en brunn utan botten
för dig
lika mycket nu fylld av
tvivel
som en gång drömmar





Fri vers av höstblomma
Läst 326 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-15 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

höstblomma