Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden

den är den osynliga makt

som mäter oss

och hela tiden äter oss;

som styr upp våra dagar

och som har lagar

som begränsar oss

från att göra

allt vad oss behagar




Bunden vers (Rim) av Valter Örn VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 12:45



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, nog är det tiden som styr oss på många sätt!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP