Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Styråror på livets barkasser

Makt styrs av driften av att få bestämma

Girighet styrs av driften av att få åt sig

Snällhet kan i värsta fall styras av beräkning

Elakhet styrs av ren och skär ondska;

som är brist på empati




Övriga genrer (Aforism) av Valter Örn VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-15 12:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP