Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den hemlighetsfulla räven

En gång över broar och berg
med fötter i våta gräset följer jag
mellan mossiga stenar och
knastrande grus

längtan i morgonljuset
innan sömnen riktigt lämnat

vattenspegeln mellan vassruggarna
timmer, kärlek och solen som
speglar sina svävande löften

märken efter tassar, vått och mjukt
på den fuktiga bryggan

en hemlighetsfull räv

ser djupt i svarta vattnet och
det grå, det gröna djupet

någon sjunger därnere

jag sjunger också
framför mina öppna ögon
slingrar sjögräset och lyckan

vackrare och sällsammare




Fri vers av Ingela Svenson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-15 13:40



Bookmark and Share


  Nanna X
Vilken fin slingrande stig/dikt. Jag gillar rävar!
2015-08-15

  Den lilla tänkande
Vilken naturupplevelse att läsai
2015-08-15

  Leosm
Fantastisk!
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Ingela Svenson
Ingela Svenson VIP