Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu vädret. Jag tittar i och för sig på det inslaget i teve. Men jag har kommit på mig att mera studera personen ifråga som presenterar vädret, än jag faktiskt skulle komma ihåg vad det blir för väder något senare.


Dagens repliker, i sammandrag


*
'Jag rår inte för det.
Någons fel är det kanske.
Bara inte mitt.'

**
'Du talar som du borde ha haft vett till.'

***
'En usling som du. Vad har du egentligen att säga till ditt försvar för att du ännu existerar, andra människor till förtret?'




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 437 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-02-24 00:24



Bookmark and Share


  Carola Bouvin
Jag.. till mitt försvar, existerar enbart för en framtida kommunikativ svarställning till din ovanstående påstående text ...just enbart därför ;)
2017-02-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP