Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖNSKEVIT



Du böjer ditt huvud
blygt mot markens jord.
I bön för dagens krav,
om tolerans jag ber.

Är du lik din broder
din skönhet är nu.
Där du står i det gröna
olik de andra, men likt
skapad av samma gud,
till ögats glädje och lycka.

Bosse 2015.




Fri vers av Bossepoet från Österbotten
Läst 208 gånger
Publicerad 2015-08-15 17:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten