Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Språnget




Vattnet har frusit fast i isen
stelnat
Vårvinden smeker isen
Vattnet bryter sig loss
och vågar språnget ut i havet
förenar sig med havets symfoni

Låt oss våga språnget
från vår innersta rädsla
våga språnget
ut i det okända

I snäckan hittar vi
en dyrbar pärla
I trädets susning hittar vi
vårvinden
som lösgör det frusna
och fyller oss
med livsenergi







Fri vers av Maria T
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-15 18:12



Bookmark and Share


  anits VIP
Målande och mycket fint skrivet!
2015-10-12

  Varja Askeland
Så vacker!
2015-08-19

  aol
Härligt så befriande skaldat grep tag i hjärtat,
2015-08-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria T
Maria T