Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ordens poesi


hjärtats tal

När man slutar lyssna på ord
kan man höra vad hjärtat säger

Om man lyssnar på vad hjärtat sejer
kan man förstå vad någon menar

om man lyssnar på vad någon menar och förstår det
spelar skönheten för orden ingen roll

men däremot betyder samtalet så mycket mer




Prosa av Emeliemeriam
Läst 209 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-16 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Orden är inga som man säger som man menar man säger och man tycker att det finns dem orden som är färgade i det som är måla dem med en pensel som är och blir den penseln som du så fint har i din hand som bär på det sannaste av allt och det är dina ord som bygger dig
2015-08-22

  Marita Ohlquist VIP
Kloka tankar, bra förmedlat!
2015-08-22

  lila fjäderblomman VIP
Fint o sant!
2015-08-16

    Nicklas VIP
Klokt och sant!
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Emeliemeriam
Emeliemeriam