Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
grisar är en (flottyrbulle med sylt inuti)


HÖSTLYCKA


HÖSTLYCKA
Rödlemonad och grisar
bara fötter springer ner för backen

sommarfötter med fotsulor
härdade av stick och sten
snubblar på en gren
blodvite, gråten får vara

Jag är stor nu -
stor pojke sa pappa

Mamma hade varit till stan
köpt en väska tror jag
igår fick jag ett fodral,
suddgummi och pennor
i morgon börjar skolan.

Rödlemonad och grisar
ifall hon kom ihåg att köpa
hon hade ju fått pengar av pappa

Bosse augusti 2015.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 248 gånger
Publicerad 2015-08-16 05:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten