Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksminne








Som en darrning,
en fjärilsvinges fladder,
min hand den söker
söker sin längtan
- finner

den glatta lustans flöde
får din kropp att flämta

nu är fjärilens vingar brustna
brustna av åtrå
du sover rofyllt
stormen har bedarrat,
läpparnas amorbåge
ler med minnets lycka.

Bosse.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-16 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten