Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista viljan




Där bara en ensam kyrkklocka
väntar på att få ringa ut






som ''''''''''''''''aldrig''''''''''''''''
''''''''''''har fått tagit en paus ''''''''''''''

'''''''''''''aldrig någonsin''''''''''''''''''''






utan bara fortsatt att ringa för alla de höstlöv som brister,
som fortsatt att gå för alla de förbipasserande
som måste passa den


vill den ingenting hellre än att stanna upp och vänta in färjan


som kan ta den här ifrån






Prosa av Lars Gullberg
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-16 21:01



Bookmark and Share


  Nanna X
Klangen måste bli urholkad till slut...
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg