Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ROMANTIK











Vi har gått på gatornas sten
låtit regnets svalka
gråta stilla över vår lycka

dävna är årstidens minnen
av sorglösa nätter
dävna i midsommarljus

vi har gått, strövat glatt bland
fallande löv som prasslat
kring fötternas tveksamma steg

dävna blir årstidens minnen
kring lyckans små steg
där jag kysste din blossande kind.

Bosse 2015.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-16 13:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten