Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
korta ord som tål att tänkas på


var glad för 17

Okej
Du har ett glas med dryck till mitten
Nå har du det då halv tomt
eller har du det halvfullt.........
Jag för min del är faktiskt att
Jzg har ett glas med något att dricka
överhuvudtaget............




Övriga genrer (Satir) av utópico
Läst 247 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-16 14:40



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Oavsett hur man tänker så är mängden densamma!
Botten upp.
2015-08-16
  > Nästa text
< Föregående

utópico
utópico