Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Din dag


IN FLAGRANTE

 

Medan jag

väntar dig åter

 

går mina fingrar

på upptäcksfärd

 

där du nyss varit

 

förlossat mig

brännande het

 

jag blundar i njutning

 

ser ditt ansikte

framför mig

 

naket utan mask

 

hur du

lyfte blicken

 

såg mig komma

 

från själ

och hjärta

 

för dig, min älskade

 

och mina fingrar

är du och åter du

 

när du står bakom dörren

 

tar mig

på bar gärning

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 423 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-08-17 18:11



Bookmark and Share


  DominiQueen
Underbart, naket, äkta
och sensuellt, så vackert skildrat, ord som känns.... Bravo!!!
/DominiQue
2015-09-15

    basen
Sensuellt, rakt och äkta.
Lång applåd! / Mr Base
2015-08-22

    Dan Myrbeck
Sensuellt het,
bra!
2015-08-18

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2015-08-18

  Valter Örn VIP
...Sensitiva amorosa...
2015-08-18

  Rise Little One
Ett underbart sätt att njuta av kärleken.
2015-08-18

  M.Eta
Utmärkt poetisk text!
2015-08-17

  Marita Ohlquist VIP
Stor applåd!
2015-08-17

    ej medlem längre
Älskar dina sensuella ord!
2015-08-17

    ej medlem längre
Wow denna passion så underbar ..
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP