Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Myntets två sidor (Singla slant)

Lugn och ro

Ingen som avbryter

Ingen som stör

Man kan fokusera

Man kan tala till punkt

och

pricka

 

Det är myntets ena sida

på den andra kan man utläsa

ensamhet

isolering

bortglömdhet

 

Vilken sida kommer upp

om man

singlar slant?




Fri vers av Gunnar Ideström
Läst 652 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-17 22:36



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Singelns kluvna situation, skarpt formulerad!
2015-11-08

    frun
Guldpengen från himlen, menar du
2015-10-23

  lodjuret/seglare VIP
Det besvärliga med att singla slant är att oavsett vilken sida som kommer upp, så är det baksidan. Det spelar ingen roll att någon säger att det ibland är framsidan. Myntet har två baksidor.
2015-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Ideström
Gunnar Ideström