Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Natthmlens sken en augusti-natt

En stjärna så klar,
bortglömd för längesen.
Iväg över himlavalvet hon far,
får jag någonsin se dig igen?

Vad blev det av?
Du svängde med din stav
och vi båda fann,
en känsla så sann.

Frusen i tiden jag sitter,
förgäves i väntan på glitter.

Du minus jag likställer trasigt,
Åh vart tog du vägen stjärnan min?
Två liv i kras, utan varann frasigt.
Var allt bara ett svinn?

Ack så klart du lyser,
inga känslor vi längre hyser.
Den natt du bedrog,
du vet att vi båda dog.




Bunden vers (Rim) av Linkan
Läst 366 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-17 23:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linkan
Linkan