Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Utsidan in och insidan ut eller .....


Morgonstund med media

Det kända återskapas
rädslans smak är bitter
oåterkalleligt faller skuggor


LR augusti 2015




Fri vers (Fri form) av Lena Renman
Läst 488 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-18 08:49



Bookmark and Share


  Lena Renman

Ps;
När hoppet fallerar faller framtiden fort.
Ds.

2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman