Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dissonansdans

Gatan vi växte upp på
Oändligt lång
varje lek rymdes där
Tiden var satt på paus
molnens former bestämde vi själva
På gatskylten stod det det "oändligheten"
Vi behövde inte ens stå på tå för att nå himlen

Tiden kom ifatt oss
och molnen stelnade
Gjutna i vuxna kostymer

Plötsligt viskades "minns du"



R Werner




Fri vers (Fri form) av R Werner
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-18 18:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

R Werner
R Werner