Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man springer på och ibland hamnar man på allt för många ställen.


Tankekaos


Alla tankar som irrar virrar runt
runt och bildar små mönster, små
fönster... svåra att greppa.

Varje litet fönster har ett krav och
måsten......Vill hitta vägen ut
Stannar skriker men fönstret är
och förblir stängt och ljuden studsar
tillbaka hårt, kraftfullt, smärtsamt...
får insikten att rätt nyckel måste
finnas till dess rätta tid och fönster...




Fri vers av Margithe VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-18 19:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket bra skriftat om hur det kan vara och kännas!
2015-08-19

  aol
Känner igen bra skaldat kram,
2015-08-18

  louisegirl
Ja tankarna kan ställa till det, ibland blir det kaos...
Bra ordat!
2015-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Margithe
Margithe VIP