Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dess rätta miljö.


Dikt om "tassemarkerna".

Du tassar nu
där jag en gång tassat.

Jag visste inte,att du skulle komma;
men du vet, att jag varit här.

Treva dig därför försiktigt fram;
Har du tur,
träffar du dig själv
i någon utkant av dessa platser.


ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 227 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-19 16:05

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Mycket bra text.
Det är svårt att
finna att andra
tassar i ens spår.
Man vill behålla
sina minnen och
och har svårt för
att så någon som
kanske upplever
platsen både annor-
lunda eller kanske
precis likadant.
2015-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram