Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eget foto © Anna*


Möte på djupet

Den morgon över vidderna då mötet sker
är den stund i livet som allra mest förser
med en gruvlig spirande schism
i själva varandets metabolism

Du kanske ser mig i en slöja av affekt
utan att kunna tyda uttryckets dialekt
och därför blir du min allergen
ett gift i känslostormens ven

Det kanske inte är så lätt att förstå
jag kommer inte tvinga mig att förmå
begränsa själens harmoni
i något missriktat koketteri

Då krävs ett mer digert incitament
som ett tvättäkta fullspektrums komplement
inte bara något jag finner acceptabelt
det behöver också vara fullständigt remarkabelt




Bunden vers (Rim) av Anna*
Läst 555 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-08-20 00:20



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Avancerade rim i denna intressanta
dikt. Bra.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*