Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från klarhet till klarhet, från mörker till ljus vi går, människor så trött på lögnen, följer nu sanningens spår!


Lögnens rötter sitter djupt

Ytan visar upp sin falska fasad
serverar sina förgiftade rätter
maktens klor håller sitt grepp
om missvisande budskap..
enorma mörkläggningar
har & pågår inför människor
som matats som fågelungar
med sina öppnade munnar
trott på medias lurendrejerier
politiker styrd inifrån ut
tala om hjärntvättning utan dess like
att ifrågasätta är inte välkommet
det har märkts av länge
trakasserier avstängningar
har drabbat de som avslöjat..
sanningen fortsätter agera
drar upp rot efter rot i ljus
som tur är är inte alla fågelungar
många har växt upp & spottat ut
den gamla illaluktande maten..
rensat tarmarna från giftet
vaknat till liv fått ny energi
en sund ilska hörs eka
lögnen får se upp
hatet emot den bara ökar
sanningen vill segra!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-02-23 11:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med.
2022-02-24

    lydriket
Bra brandfackla.

Lögnen är också en sanning, fast inte så länge.

När den kritiska massan bestämt sig för att bli kritisk så kommer massans media inte vara massmedia.
2022-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP