Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tack Robban för all glädje du förmedlade och som ännu lever i din sång


Man måste hej! Man måste hejda sig!

Ingen kunde uttrycka en mans

oförställda förtjusning

för det kvinnliga könet

så som Robert Karl Oskar Broberg !




Prosa av Valter Örn VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-20 13:44



Bookmark and Share


  Anna*
Robban hade ett så glädjeuttryck som få har haft när de skriver om kärlek och kvinnor. Det är smittande och gott :)
2015-08-21

  M.Eta
Han var fantastisk. Jag älskar alla som är så duktiga att använda och förvränga ord i det oändliga. Povel Ramel, Stefan Demert, Claes Eriksson, Bengt sändt är några till m.fl.
2015-08-20

  Larz Gustafsson VIP
Jodå, Ferlin och Selander.
Men även jag gillar Brobergs alster.
2015-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP