Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivel och förtvivlan

 

Att förtvivla är en synd säger du. Jag fattig syndig människa tvivlar. 




Övriga genrer (Aforism) av Måna N. Berger
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-20 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger