Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten

Han ville sätta sitt avtryck

på det vita pappersarket

Ett vitt fält

som han ville penetrera

och ge sin avkomma

Det vita fältet

låg där öppet

för det

vida fältet

som är livet

Det vida fältet

som låg där öppet

för vida tolkningar

 




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-21 13:14



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, det är en form av befruktning det handlar om.
2015-08-21

    Sefarge VIP
En härlig Dikt som
susande i Livets
Havreåker.
:)
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP