Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha något på fötterna

Det går inte att krysta fram en dikt

Den måste tassa fram stegvis

på bara fötter

När man sedan satt sockor

på versfötterna

har den fått

sin slutgiltiga form




Fri vers (Fri form) av Valter Örn VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-21 13:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Ibland är det som att lägga pussel", sade Di Leva en gång om att skriva låttexter.
2015-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP