Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google!


That exact moment!

That exact moment when you realize

I am a part of it all I am all there is

 

I’m both a sinner and a saint

I could be whatever I want

 

I love every moment of life

And I like to feel oh so much….

(Copyright - © Lars Hedlin 2015-08-22 )




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 326 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-22 12:47



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Älskar dina texter med engelsk text
2015-09-11

    Dan Myrbeck
Life is waiting
for us.
2015-08-24

  Teresia Ridell
Jordnära, rusande mot kosmos till brädden fyllt av livsenergi och lust!
Love it!
2015-08-23

  Blomma-Stjärna VIP
dikten är ett stort JA till hela livet - berg och dal!
bokmärkes!
2015-08-23

  Anna Nickolausson
texten har ett härligt djup av livsvilja m.m
2015-08-22

  Hanna Mari Wallin
lutar mig tillbaka och låter dina ord tala för sig själv här!

applåder!
2015-08-22

    ej medlem längre
Livskrafter!
2015-08-22

  soligajag_1 VIP
Yeah!!

Just like that!! Your body and mind, together in a warm kiss!!
Life is so much more. .
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin