Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Södra




Det är total Anarki
tänker ett vilset hav under svart stjärnhimmel
Inga väderstreck
ingen latitud sjunger seglet som stramar om den svala vinden
då plötsligt ett moln drar förbi
släpper ner några fuktiga regnpärlor och låter de glittra längs masten
drar vidare
men nu som ett mjukt lätt slöjmoln




Prosa av Lars Gullberg
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-22 13:46



Bookmark and Share


  Nanna X
Regn har en fantastisk förmåga att friska upp stämningen...
2015-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg