Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad jag avskyr allra mest

 

Vad jag avskyr allra mest. Det trygghetsbesatta förträngande svikande Stilleståndet. Harmonin som döljer ett illvrål. Den kontrollerade ytan under vilket det råder förvirring och kaos.
Den totala bristen på medkänsla. Bortförklaringarna och godtycket. Jag undviker såna människor. Hellre ett friskt Krig än en falsk fred.
Kärlek fullt ut, eller en trötthet och likgiltighet som man blir sjuk utav.

 
 
 



Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-22 14:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP