Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Husets hiss har fått solsting

Jag trycker upp mig från -1

efter att ha varit nere i tvättstugan

Men hissen passerar förbi

mitt våningsplan

och stannar på plan 6

När jag försöker trycka ner mig

kommer texten AVSTÄNGD upp

Då trycker jag igen för att komma ner

till mitt våningsplan

men får då indikationen

att den går till -1

men så stannar den på E (Entré)

Jag trycker igen för att komma hem

Denna gång lyckades det

Kanske att en hiss också

behöver leva sitt eget liv

någon gång

och känner ett behov

av att göra en rekreationsresa

så här på sommaren

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Spoken word/Slam) av Valter Örn VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-22 17:12



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Att bli "avsnoppad av en hiss
som "busleker" med en.
Ochså en känsla att ta tillvara.
Med humor.om man kan ta det så!
:)
2015-08-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Kul text! Tur att du inte fastnade emellan våningarna.
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP