Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Edelweiss älskar Liv


Liv som bor under lever ensam. Hon krattar löv på gården. kastar blickar upp mot Edelweiss fönster och undrar över den masonit som skymmer insynen. Hon undrar så, går med sin kratta i solskenet mellan björkarna, masserar grässtråna från löven som brustit från grenarna och nynnar för sej själv. Vet inte om att Edelweiss försiktigt lättat på masoniten och tittar genom en smal springa på henne, att han följer varje rörelse och varje ansiktsuttryck och tar henne till sej.




Prosa av Lars Gullberg
Läst 203 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 09:44



Bookmark and Share


  i af apa
nu blir det spännande
när Liv kommer in...
2015-08-24

  Nanna X
Lite one-way-screen... hoppas de hittar varandra.
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg