Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mördade du verkligen den där avskyvärde Psykiatern?


- Vad är det som luktar?
- Det är luktärt.
- Du menar ärtlukt?
- Va, stjärtlukt?
- Hör du dåligt?...
- Ihåligt?
- Fan vad illa det går för Djurgårn.
- Spelade du borta alla dina pengar, igen?
- Mnja... har lite att driva in.
- Varför gör du så där, allting blir ju så mycket svårare.
- Jag gillar utmaningar.
- Vad ska du äta den här månaden då?
- Blir du aldrig färdig med din Roman?
- Den är som ett riktigt bra vin, den ligger och mognar inom mej.
- Vad bussig hon är i alla fall som låter oss bo i den här friggeboden över vintern.
- Ja...men hur ska vi få värme hade du tänkt?
- Vi köper LSD.
- Mördade du verkligen den där avskyvärde Psykiatern?
- Yes box, jag hängde honom upp och ner i ett träd.
- Var det verkligen befogat?
- Ja, jag fick reda på en hel del om hans privatliv också.
- Har du pengar?
- Ja, 25 riksdaler på kontot.
- Vart tog ditt socbidrag vägen då?
- Jag skänkte allting till Rädda Barnen.
- Du är för snäll.
- Jag är bara som jag är.
- Vad ska vi leva av nu då?
- Äsch vi plockar blåbär och svamp, hela skogen full.
- Fan vilket radarpar vi är Jocke.
- Ja, det gäller att ha pejl på tillvaron.
- Vad ska vi göra?
- Nu tycker jag att vi ska ägna oss åt brilliant erotik.










Övriga genrer (Drama/Dialog) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-08-23 11:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP