Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill vara död? Älskar vi varandra?

 

Kärleken är skön när den funkar. Det är bra att Solen finns.
Normer, gränser och ljuvliga Auktoriteter. Det är gynnsamt att
ha en Stake i brallan. ÖSK ligger taskigt till i Allsvenskan.
1 Miljard Själar lever på 1 Dollar om dagen eller mindre.
Jag måste ha dom där skorna, jag måste, jag ska, jag vill, fast
dom kostar 1900 kr, och fast jag redan har 25 par andra skor.
Skönheten är Kärlek när den funkar. Jesus älskar alla Barnen,
alla Barnen på vår jord. Det blir bättre och bättre dag för dag.
Självkänslan är på topp. Vem vill vara död? Älskar vi varandra?
Lasse Berghagen. Zlatan Ibrahimovic. Det är rea på blandfärs.




Fri vers (Prosapoesi) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-23 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP