Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan innehåll

Tom
Ibland kommer en jättelik tomhet över mig.
En känsla av övergivenhet som omfamnar min urholkade kropp och smeker mina trötta ben
Det förvånar mig att något så innehållslöst som tomhet kan kännas
känslorna bor i luften som tomheten äger

Tom, ett intetsägande och ensamt ord som söker sin mening i en flickas kropp




Fri vers av Bara.jag
Läst 269 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-23 18:59



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Bara.jag