Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sötaste lilla Chicko så full av glädje och livslust


Levom

 

 

Letom lyrik att spelom på harpa

och plockom på mandolin

Lärom att lyssnom till ohörda toner

och njutom tillsammans

som åldrat vin

 

Levom till fyllest de dagar som funnos

Låtom dig värmas av ömheten min

Sjungom de sånger som bärom vår känsla

Läsom den kärlek jag penslat på skinn




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Anna*
Läst 570 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-08-23 21:58



Bookmark and Share


  aol
Så vackert skaldat,
2016-05-05

  Solstrale VIP

2016-03-13

  Karina"Kia"
Ååå! så vackert skrivet..detta är en melodi!
Du skriver känslo rytmiskt vackert<3
2015-11-10

    ej medlem längre
Livsbejakande.
2015-08-24

  Gunnel Eriksson VIP
Lite Bellman över denna.
2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Anna*
Anna*