Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Idag blev du "fjortis" på redigt som man säger i Småland... GRATTIS!


Drottningen med lejonmantel

Ur den vackraste
av kärleksformar 
stöpt 
fick du
ditt hjärta
av renaste guld.

Med din faders
lejonmantel
och din moders
kvinnliga skönhet
bär du 
en klädnad
till ditt
kärleksfulla hjärta
endast
en drottning

värdig.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-24 10:20



Bookmark and Share


  Tilda67
Fin, varm och vacker !

2015-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP