Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dildos på en hylla i köket 2

Dom står i rad på en hylla i köket, och dom har olika färg.
Dom är så bra på olika saker, dom är tjocka och grova.
Folk frågar om vi fortfarande har dom när vi har sex med marsianer.
Vi säger att vi har dom till allt, men mest då vi reder smörsås.




Fri vers av Han som går långsamt i regnet
Läst 303 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-08-24 17:39



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbar! Applåd!
2015-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Han som går långsamt i regnet