Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och du jag vacklar berusad

och du
jag vacklar berusad
i snödjupet på fjället
jag hade hört
att snön här kan blomma
men fan vet
jag störtar efter skotern
kastar radion till sorken
nyheter kommer med stjärnor
vad jag hört men
ensam i denna vilda skönhet
har mina tankar fastnat hos dig
tårarna fan
rinner i skägget
jag drar i skotersnöret
nu bär det till Ume




Fri vers av Herr Hugo
Läst 341 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-26 12:28



Bookmark and Share


  Mia Bergenheim
Bravo! Härlig dikt som träffar mitt i mig!
2015-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Herr Hugo