Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår betydelse



Svävande i kosmos

sammanbundna
bara med varandra

Som en vindpust
i vintergatan

mot ett utanför
som ingen vet

Vad ska jorden
minnas
av oss?

Omslutna av rymd
med bara oss själva

I detta mycket,
mycket lilla

är vår betydelse

det vi är

för varandra




Fri vers av bittemi VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-08-26 13:22



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Ja det är vi och mycket mera därtill :-)
/kram
2015-08-31

  S.A.I. Steve Lando VIP
förenande unisont väl
2015-08-27

  Respons VIP
Kosmisk tvåsamhet?
2015-08-27

  Lars Hedlin
Underbart gillas mycket!
2015-08-27

    ej medlem längre
Ödmjukt och vackert.
2015-08-27

  stig wikman
Betydelsen visar
sig säkert där uppe.

KRAM Å GRATTIS BITTEMI.
2015-08-26

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-26

  ResenärGenomLivet VIP
Man undrar hur vår framtid på jorden kommer att se ut om vi inte gör något åt situationen som nu är...mycket tänkvärda ord...
2015-08-26

  Marita Ohlquist VIP
"är vår betydelse
det vi är
för varandra"

Lite text med stort innehåll.
2015-08-26

    Dan Myrbeck
Fint om det lilla
i det stora.
2015-08-26

  KYREUS of Sweden
"Less is more",
limit-less
2015-08-26

  Bibbi VIP
Gillar.
2015-08-26

    Elisabeth Nilsson VIP
En bra sammanfattning av människans viktigaste betydelse i livet och universum.
2015-08-26
  > Nästa text
< Föregående

bittemi
bittemi VIP