Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Conversation Piece

Livets kontaktytor

har blivit ett slags

Conversation Piece

Ett sådant där

kulturföremål

en speciell tavla

eller kuriosa

som man kan visa upp

i sitt hem

och som väcker

beundran

och kan bli

startpunkten

för en konversation

eller nytt samtalsämne 

 

Nutidens Conversation Piece

är Facebook

Titta här vad jag har gjort

och titta där

vilka vänner jag har

och så många,sen

Är det inte häftigt, säg

Jag går och hoppas

jag får många likes

och många comments

som kan bädda

för ny konversation

--på nätet




Fri vers av Valter Örn VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-26 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP