Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 

Kap. 1 – Höstvind

Det var en kväll sent i Augusti och en ganska okänd person skapade ett konto på en ganska välkänd litteratursida på internet, som hette poeter.se.
"Vilken fruktansvärt usel 100-ordare detta kommer att bli...", sade den mycket okända personen och kände sig mer okänd en vanligt. Det blåste kuling ute, vilket fick fönstret till rummet att kollapsa och glassplitter spreds över hela golvet. Personens katt tog upp en glasbit med tungan, sedan spann den och slukade den tillslut. Katten hette Katt, ty namnet beskrev katten väl, men var nu död pågrund av inre blödningar.
Personen begav sig och köpte nya katter i lösvikt. Han funderade på om man kunde installera internet i katterna, för längre livslängd.
Prosa (100-ordare) av Aspskugga
Läst 192 gånger
Publicerad 2015-08-26 20:23Bookmark and Share


    ej medlem längre
115-ordare är lixom inte en 100-ordare. Ser ännu större avvikelser på andra. Varför inte nöja sig med att kalla det prosa? Begränsningen till exakt antal ord är hela vitsen med genren. Vill man inte underkasta sig det kan man välja andra kategorier. Eller lika gärna kalla det rimmad sonett, för det är det inte heller. Hälsn. Polizei
2015-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga