Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kap. 2 – Kattkonsumtion

Personen som ni känner vid detta lag var på väg till Super-Kiosk AB för att köpa katter i lösvikt. Kulingen hade avtagit en smula, men månen blängde ilsket på Personen genom molnen, vilket knappast gjorde saken bättre. Det enda livstecknet som kunde skymtas var en boll med självmordstankar.
"Är jag framme nu?", frågade Personen.
"Ja", svarade ägaren av Super-Kiosk och log. Leendet ekade över det öde torget. Bollen observerade leendets ekot, fick nog och tog sitt liv.
"Jag vill ha löskatter i vikt", sade Personen och var ignorant nog att missa sitt uppenbara språkfel.
"Jag gör inte affärer med folk med språkfel – det ger mig tandvärk"
Ägaren av Super-Kiosk sköt Personen, men Personen hann före.
Han var på sin vakt denna usla natt.




Prosa (100-ordare) av Aspskugga
Läst 229 gånger
Publicerad 2015-08-26 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aspskugga
Aspskugga