Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nalkanden



Jag skriver: En gång när det var morron. Ditt fönster stod öppet.
Jag kommer ihåg att solen gick upp och lade sej över himlen så den alltid gjort

Jag fortsätter: Du ställde dej och vinkade i skenet, jag vinkade tillbaka där i skuggan

Jag avslutar med orden: Vi sågs endast denna gång.

Jag lägger ifrån mej pennan stänger igen kuvertet och låter det blåsa iväg.
hör samma träd som vajar där i dungen där huset du bodde i står. Det har regnat i månader ingenting är längre som det varit...

Men en vacker morron kommer solen åter bryta igenom mellan träden
Kommer jag åter skriva ned den och läsa när himlen gråter här i dungen
där jag står




Prosa av Lars Gullberg
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-08-27 11:14



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
En tämligen ostadig, ojämnt hållen text, men känslan fyller i hålen.
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg