Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är sluten




Kastanjeträd -
din tysta krona
öppnar åter sin famn
och låter mig gömmas
uppflugen
samman med koltrasthonan
undan tidsspannet och skuggan







Fri vers av J-M
Läst 400 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2015-08-27 15:02



Bookmark and Share


  karenina VIP
som en öppen famn som omsluter och ger tröst. en fin bild
2015-08-28

  Linil VIP
en bild av koltrasthanen?
2015-08-27

  Kozo
Jag ser naturbarnet luta sin kind mot stammen för att lyssna till trädets lugna andetag för att få tröst.
2015-08-27
  > Nästa text
< Föregående

J-M
J-M