Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rådjuren

Om ett rådjur hade skira gröna ögon, skulle den se ut precis som du.

Om ett rådjur inte hade fruktan, skulle den vara precis som du.

Men något med dig, säger ändå rådjur, till mig.




Fri vers (Fri form) av charmooney
Läst 272 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-08-27 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney