Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser du den vackra dagen gry?

Så vaknar gryningen.
En ny dag med nya möjligheter.
Andas in ett djupt andetag av den lite kalla luften.
Den värms i mina lungor och jag känner mig frisk av allt syre.
Idag är det en ny dag, en dag att fylla med glädje och kärlek.
Att vara tacksam för att du är du.
Att du är unik och underbar.
Låt dagen väcka livslusten i dig och njut av dagen som kommer.




Fri vers av Angel of love
Läst 540 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2015-08-28 05:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina fina ord gör att man mår extra bra..
2015-09-29

  aol
Ljuvligt sant
2015-09-21

    ej medlem längre
Ljuvligt! och grattis till placeringen!
2015-09-04

  ResenärGenomLivet VIP
Ett underbart sätt att börja dagen på...mycket bra...
2015-09-01

  Lars Hedlin
Underbart vacker i närande närvaro och värme <3
2015-09-01

  Fem hjärtan VIP
Tack för dina vackra ord som fyller mig med energi!
2015-08-31

  Bibbi VIP
Grattis till placering!
2015-08-31

  Heikki Hellman
Mycket fint skrivit, jag fick nya krafter efter ha läst din text.
2015-08-29

  stig wikman
VACKERT SKRIVET
AV EN ÄNGEL.

FRÅN DIN VÄN STIGW.
2015-08-28

    ej medlem längre
Fin känsla i dina ord.
2015-08-28

    Dan Myrbeck
Med dina positiva tankar
vi batterierna laddar.
2015-08-28

  Maria Sundelin VIP
Ja, gryningen och skymningen har en magi över sig.
Kramar
2015-08-28

  Gabrielle Laurèntzen
Åh vilken underbar inspirationsdikt!

Bokmärke
2015-08-28

    ej medlem längre
Livsglädje, ödmjukhet och styrka finner jag i dina fina ord. Tack.
2015-08-28

  M M Mannheim VIP
Unika och underbara, under ytan. Bra förmedling.
2015-08-28

  louisegirl
Härlig inställning <3
Fint skrivet!
2015-08-28

  erkki
Fräsch som morgondagg! Man får en kick! Nu sätter jag på kaffe för en skön frukost!
2015-08-28

  Tilda67
Rätt inställning !

Något alla borde ha, tänk vad
enkelt allt skulle vara då.

Varför krångla till det liksom.

Önskar dig en trevligers dag,
låt oss andas och livslusta
livet idag, imorgon , nästa dag...


2015-08-28

    Balans
Skön inställning till livet!!!
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Angel of love
Angel of love