Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kvinna vågar nästan allt när hon älskar... eller avskyr..

Ett kort möte kan säga mer än tusen ord, och ge flera års drömmar. Drömmar som också kan förverkligas. För i kärlek är, liksom i drömmar, nästan ingenting omöjligt. Bara man vill och vågar ta stegen, och sträcker ut sin hand när den behöver en annan hand att hålla i.

För kärleken väljer inte i vems ögon den landar på, och vill dröja sig kvar vid. Och även om vi kan tyckas olika, och svåra att smälta samman, så kan vi dras mot varandra av magnetism och bli svåra att hålla isär.

Och som naturen är bevis på,
vackra sidenlena rosenblad växer tillsammans med törnen.

Det kan också tyckas vanskligt att slå sig samman med någon som stundvis kan uppfattas som uppväxt i en varglya.
Men även vargar måste försvara sig ibland. Broms och mygg biter även dem!

Så bjud in till dans, och se vart stegen för dig.
För en kvinna vågar nästan allt, när hon älskar.
Eller avskyr…

Och ser du rök sippra ut ur mina näshålor, som på en anfallande drake…
är det nog bara mitt hjärta som brinner.

Så var glad medan du lever och fånga möjligheten när den ges.
För ett förlorat tillfälle kanske aldrig kommer tillbaka.
Och förlorad tid går ej att återfå.




Fri vers av Amari
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-08-29 19:36



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Ärligt talat. Bra att veta! Bokmärke.
2015-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Amari
Amari