Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ibland fångas man av andras mobilsamtal.


Ett sjukt beteende

 

Han sitter på golvet
och studerar stjärtar

Vid varje station
stiger nya på

Ibland koncentrerar
han sig, för att riktigt
känna doften

Kvinnostjärtar är
vackrast och de
luktar godare

 

 




Fri vers (Fri form) av Lars Thun (tid. lapema)
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-08-28 19:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
:)
2015-08-30

  Larz Gustafsson VIP
Med tanke på att kvinnor oftast är mer noggranna med hygienen än män så är min gissning att de inte luktar alls.
2015-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Thun (tid. lapema)
Lars Thun (tid. lapema)